Individualne ure “MOJA POT NAVZNOTER”

Tradicionalno je učenje joge in meditacije potekalo na štiri oči: učitelj je splošne prakse posebej prilagodil vsakemu učencu v skladu z njegovo naravo in tudi specifičnimi ovirami, s katerimi se je učenec srečeval na svoji poti.

Tudi v današnjem času je takšen pristop lahko zelo dragocen.

Na individualnih urah se popolnoma posvetimo temam, ki so trenutno najbolj vaše.

Po uvodnem pogovoru prakso oblikujem v skladu z vašim počutjem in potrebami. Poleg joge, meditacije in sproščanja lahko vsebuje tudi samoraziskovanje skozi pisanje in navdihe z mojih knjižnih polic 🙂

Vodene prakse (meditacije, sproščanja, vizualizacije …), ki jih unikatno sestavim in “začinim” posebej za vas, lahko tudi posnamete in uporabljate v svoji domači praksi.

Na individualnih urah sestavimo vašemu življenju in potrebam prilagojen načrt za samostojno prakso, ki vas bo podpirala pri lastni, neponovljivi poti navznoter. Tudi število in pogostost naših srečanj sta odvisna od poteka vaše prakse – pogosto je že eno samo srečanje dovolj, da osvojite kak nov pristop, da se vam odpre nova perspektiva ali uvid, kar potem sami uporabljate, razvijate in poglabljate.

Individualne ure MOJA POT NAVZNOTER so vzpodbuda in podpora pri (samo)raziskovanju in utiranju svojstvenih poti –  navznoter skozi svoje lastne globine in navzven na čudežnem potovanju Življenja!

Za več informacij in dogovor za individualne ure mi pišite na e-naslov: tina.kosir@gmail.com

Cenik:  

Konkretna cena za posamezno srečanje je odvisna od trajanja – posebej za uvodno srečanje priporočam, da si privoščite malo več časa, kakšno uro in pol ali celo dve

  • redna cena: 50 Eur/ 60 min 
  • znižana cena za vpisane na tečaje Joga – pot navznoter:
  • ob plačilu za celotno trimesečje: 30 Eur/ 60 min
  • ob vplačilu za sklop štirih obiskov: 40 Eur/ 60 min

 

 

naslovna fotografija: Adrian Midgley/ Flickr Creative Commons

Advertisements