Delavnice joge in meditacije

Vse delavnice potekajo v Ubrani dvorani na Celovški 55 v Ljubljani. Prijave sprejemam po elektronski pošti: tina.kosir@gmail.com

večerni mir

Sobota, 9. decembra, 18:30 – 20:30: VEČERNI MIR: NEŽNA JOGA IN SPROŠČANJE

Na tokratni delavnici bomo okusili nekaj načinov, kako stresti s sebe morebitno težo dne, se pripraviti na globok počitek in čim slajše zaspati. Z nežno jogo bomo sprostili telesno togost, z dihalnimi vajami izdihnili, kar nas bremeni in poiskali ravnovesje, ki olajša počitek, po daljšem sproščanju pa ozavestili, kateri drobni trenutki minulega dne in tedna so nas najbolj napolnili in jih velja ohraniti v hvaležnem spominu.

Delavnice se lahko udeležite ne glede na predznanje joge.

Prijave po e-pošti: tina.kosir@gmail.com
Cena: 20 Eur (Plačilo z nakazilom na TRR na podlagi izdanega računa.)

Prednovoletna meditacija - JD

foto: JD/ Flickr Creative Commons

Nedelja, 17. decembra, 17:15 (- 18:45/ 19:00) – 20:30:
PREDNOVOLETNA MEDITACIJA: REFLEKSIJA + VIZIJA

Pred začetkom novega leta si je dobro vzeti čas za premislek, kaj nam je prineslo leto, ki se izteka. Kaj nas je polnilo, kaj praznilo? Kakšne odločitve smo sprejeli, kakšnim vzgibom sledili? Kaj smo spoznali, česa smo se naučili? Kako bomo stopili novemu letu naproti? Kaj nas kliče, čemu se odpiramo, čemu želimo slediti?

Na delavnici bomo skupaj soustvarili prostor in mir, da bomo lahko poglobili pogovor s seboj in zaslišali/začutili pristno notranje občutje, ki sega onkraj “morašev”, “ne-smešev” in drugih površinskih vzorcev uma. Uporabili bomo tehnike, ki nam lahko pomagajo, da jasneje zaslutimo odgovore na bistvena vprašanja: Kdo sem? Kako (zares) sem? Kaj je v tem trenutku zame pomembno? V čem čutim smisel?

Delavnica bo potekala v dveh delih po uro in pol s petnajstminutnim vmesnim odmorom. Prvi del bo namenjen refleksiji minulega, v drugem pa se bomo odprli viziji, v kakšno smer se nam zdi vredno naravnati v prihodnje.

Priporočam, da na delavnico prinesete zvezek in pisalo.

17:15 – 18:45: 1.del: REFLEKSIJA

19:00 – 20:30: 2. del: VIZIJA

Prijave po e-pošti: tina.kosir@gmail.com

Cena: znižana cena, označena z zvezdico, velja za udeležence tečajev Joga-pot navznoter
– samo 1. ali samo 2. del: 15 Eur (12 Eur*)
– celotna delavnica: 25 Eur (20 Eur*)
Plačilo z nakazilom na TRR na podlagi izdanega računa. Z gotovino ne poslujem. Hvala za razumevanje!

 

 

 

Advertisements