Zaživela je FB skupina V stiku s Tino!

Prejšnji teden je končno zaživela nova FB skupina V stiku s Tino! Končno, ker sem imela to že dolgo v načrtu, zdaj pa je prišel čas za uresničitev.

Zaprta skupina je namenjena izključno vpisanim na programe Pot navznoter (spletne ali v živo, skupinske ali individualne) in pa vsem, ki ste programe obiskovali kadarkoli v preteklosti. 

V skupini bom objavljala kratke videe z vsebinami, namenjenimi posebej vam: vaje, ki lahko pridejo prav in jim ni treba nameniti veliko časa (nekaj minut je dovolj); priporočila vsebin, ki me navdihujejo; pa kakšen ščepec vsakdanjika – trenutno sem se recimo podala na pot daljšega ajurvedskega zdravljenja (prvi video o tem sem že posnela, novega bom kmalu) in vam bom poročala, kako mi gre.

Seveda pa ste tudi vi vabljeni, da podelite svoje vsebine, vprašanja, utrinke, če želite.

Kako se pridružite skupini? Če ste programe Pot navznoter obiskovali v peteklosti, mi, prosim, po mejlu (tina.kosir@gmail.com) ali v zasebnem FB sporočilu, napišite, kdaj (približno, recimo “nekaj let nazaj” je povsem ok) in kateri program, pa vam bom poslala link, preko katerega se pridružite skupini.

Če ste vpisani v programe, ki trenutno potekajo, pa preverite mejl, ker sem vam povezavo že poslala.

(P)ostanimo povezani tudi tako!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s