Ponovno delavnica V stiku s seboj: sonce-senca!

Delavnica V STIKU S SEBOJ: SONCE-SENCA v živo v NoStress Centru (Ulica Milana Majcna 29a, Ljubljana) v petek, 27. maja od 18h do 21h
prijave in dodatne informacije po e-pošti: tina.kosir@gmail.com

Sredi junija 2019 sem priredila delavnico s skoraj čisto enakim naslovom, ki se je mnogi, ki smo jo doživeli, še danes dobro spomnimo. Delavnica je bila odlično obiskana, zaradi velikega zanimanja sem morala kar nekaj zainteresiranih zavrniti, saj prostora za vse, ki bi se želeli udeležiti delavnice, ni bilo. Odzivi po delavnici so bili izjemni in še kar nekaj časa sem prejemala sporočila s prošnjami, da bi jo ponovili. Obljubila sem, da bomo, ko bo pravi čas …

V preteklem mesecu sem se večkrat spontano spomnila na to – brez posebnega razloga so se pojavile misli o delavnici, ljubim ljudem sem razlagala o njej, skratka, nekaj je bilo “v zraku”. Potem sem pa dobila še elektronsko sporočilo – s prijavo na delavnico! Gospo, ki se je želela prijaviti, sem morala razočarati, da je bil dogodek, ki se še vedno najde na moji spletni strani, že 2019 … Razen če … Je napočil čas, da delavnico ponovimo! Je? Je!

No ja, “ponovimo” v bistvu ni dobra beseda, z živimi dogodki je to nemogoče. Bolje: obnovimo. Okvirna tema bo ista, moj pristop in orodja, ki jih bomo uporabljali pri samoraziskovanju, pa nekatera enaka, nekatera sorodna, druga pa čisto druga.

Poglavitna razlika je, da sonca in sence tokrat ne bomo ločevali (sonce/senca), temveč ves čas povezovali (sonce-senca), zato delavnica ne bo potekala v dveh delih, vse bo zaključena celota.

Prepoznavali in ozaveščali bomo VIRE in OVIRE: kateri so naši (notranji in zunanji) viri moči ter kako jih lahko uporabimo za soočanje z (notranjimi in zunanjimi) ovirami, pri čemer prav ovire lahko porodijo nove vire.

Vzpostavljali in krepili bomo stik z notranjim Virom miru, modrosti, radosti, ljubezni in ustvarjalnosti. V stiku z Virom se umirimo, osvežimo, okrepimo, narekuje nam izvirne, k rešitvam usmerjene korake.

V postopku notranje alkimije se bomo odprli priložnosti, da nas tisto, kar nas muči, uči nečesa pomembnega in dragocenega. Osvobajali bomo notranjo energijo, ki se je ujela v stisko povzročajoče miselne in čustvene vzorce ter ji dovolili, da najde pot v Stik.

Katerih povsem konkretnih tem se bomo lotili in kakšna orodja bomo uporabili, je odvisno tudi od vas, od vprašanj, razmislekov, izzivov, ki se vam trenutno odpirajo. Če tako začutite, vas vabim, da mi ob prijavi napišete, zakaj vas delavnica kliče in kakšna vprašanja bi si posebej želeli raziskati.

Prijave in dodatne informacije po e-pošti: tina.kosir@gmail.com

Prispevek za delavnico:
redna cena: 50 Eur;
za udeležence pomladnih programov Pot navznoter (Igrivost, Mir v nemiru ali (P)osebna vzpodbuda): 35 Eur

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s