Tridnevno potovanje navznoter 22.-24./25.6.

Dolgo, kar tri leta je zorela zamisel za tale program … Letos je dozorela! Zelo se veselim našega skupnega potapljanja v globine in vas prisrčno vabim, da se nam pridružite na najvznemirljivejšem potovanju: na lastni poti lastnemu glasu naproti!

Programa se lahko udeležite ne glede na predznanje joge ali meditacije, če vas le tema prikliče …

LASTNA POT, LASTEN GLAS: Raziskovanje z jogo, meditacijo in pogovori
Tridnevno potovanje navznoter s Tino Košir in Matejo Kodermac

Hotel Boka, 22.6. (petek) – 24. 6. (nedelja)/ dodatni dan: 25. 6. (ponedeljek)

Povej, kaj nameravaš storiti
s svojim edinim divjim in dragocenim življenjem?
(Mary Oliver)

Se to pomembno vprašanje, najpomembnejše od vseh, oglaša iz vaših globin?

V tridnevnem intenzivnem popotovanju navznoter bomo v varnem zavetju medsebojne vzpodbude odpirali prostor, da bi se lahko pojavili pristni notranji odgovori nanj. Program Lastna pot, lasten glas: Raziskovanje z jogo, meditacijo in pogovori bo namenjen temu, da iskreno ozavestimo pisano paleto svojih občutkov, se jim učimo prisluhniti in razbirati, kaj nam sporočajo. Raziskovali bomo načine, kako sprostiti notranjo moč, ki jo ovirajo dvomi in strahovi, zadihati s polnimi pljuči ter zaživeti ustvarjalno in radostno!

V procesu preobražanja nas bosta podpirala magični prostor Posočja in čarobni kresni čas.

Program bova oblikovali in vodili Mateja Kodermac in Tina Košir.

'Lastna pot, lasten glas'

 

Kdaj? Pričnemo v petek, 22. junija ob 17h in zaključimo v nedeljo 24. junija ob 17h.

DODATNI PROGRAM joge in meditacije, ki se ga lahko udeležite po želji, bo potekal v nedeljo zvečer in v ponedeljek (25.) zjutraj. Če nam je le vreme preveč ne zagode, pa se v ponedeljek odpravimo še na ogled svetih energijskih točk v okolici pod vodstvom gospoda Jožeta Muniha!

Kje? V hotelu Boka v Bovcu

Kaj? – Program:

– KDO IN KAKO ZARES SEM?: Odkrivanje, raziskovanje in sprejemanje pristnih občutkov

– NOTRANJI KOMPAS: Raziskovanje, kaj nas oživlja in kaj omejuje, kaj polni in kaj prazni, kakšna notranja stanja želimo razvijati in katerim je smiselno slediti

– PRISLUHNITI LASTNEMU GLASU: Pristopi za razvijanje notranje modrosti, intuicije, odpiranje toku navdiha in ustvarjalnosti

– PLESATI S TOKOM ŽIVLJENJA: Razvijanje notranje moči, poguma in zaupanja vase ter svojo pot; Tehnike za soočenje z notranjimi in zunanjimi ovirami, dvomi in strahovi

Kako? – Metode in tehnike, ki jih bomo uporabljali:

  • Navdihovalnica: Predavanja in pogovori (vodi Tina)
  • Joga in meditacija (vodita Mateja in Tina)
  • Metoda Feldenkrais (vodi Mateja)
  • Energijske tehnike različnih tradicij (vodi Mateja)
  • Samoraziskovalno pisanje: dnevnik sanj, prebliskov in utrinkov (vodi Tina)

    Kdo? – O nama:
  • Tina Košir po lastnem sistemu pripravljam in izvajam programe »Joga – pot navznoter.« Sem učiteljica joge in meditacije (IRJU 600 – Izkušena registrirana joga učiteljica pri Joga združenju Slovenije), raziskovalka indijske filozofije, ustvarjalka kulturnih in izobraževalnih vsebin. Več o meni: tinakosir.si
  • Mateja Kodermac po lasnem sistemu uči jogo ter Ozaveščanje skozi gibanjepo Metodi Feldenkrais v Novi Gorici. Je učiteljica joge in meditacije (IRJU 600 – Izkušena registrirana joga učiteljica pri Joga združenju Slovenije), v Milanu zaključuje štiriletni študij Metode Feldenkrais. Več o Mateji: matejakodermac.si

Število udeležencev: do 33

Cena programa: 150 EUR;  Cena vključuje izključno kotizacijo za tridnevni program. Namestitev in prehrano v hotelu Boka ali drugje si uredite samostojno. Ker bo program intenziven, priporočava namestitev v hotelu. Svoje prenočišče si zaradi omejenega števila sob v hotelu zagotovite čim prej!

Doplačilo za dodatni program: – joga in meditacija (v nedeljo zvečer in/ali ponedeljek zjutraj): 30 EUR (15 EUR za posamično prakso)

– voden ogled energijskih poti in svetišč (cca. 5 ur): odvisno od števila udeležencev (stroške vodenega ogleda si bomo razdelili)

Za udeležbo na dodatnem programu se lahko odločite naknadno, predhodne prijave niso potrebne.

OPOZORILO! 

Tistim, ki se programa želite udeležiti, priporočam, da si v hotelu čim prej zagotovite nastanitev S kom točno bo kdo v sobi, lahko še tudi naknadno spreminjamo v medsebojnem dogovoru. Nastanitev si lahko uredite tudi zunaj hotela in obiskujete zgolj program, ker pa bo kar intenziven, bo to najbrž manj udobno.
V hotelu povejte, da bi se udeležili programa. Popustov na njihovo redno ponudbo nam žal niso mogli zagotoviti, ker bo hotel v izbranem času nedvomno polno zaseden v vsakem primeru. Vaša hotelska rezervacija bo potrjena s plačilom 30% zneska nočitev.

 

Prijave in dodatne informacije po e-pošti: tina.kosir@gmail.com in info.matejakodermac@gmail.com

 

bovec slikca

Tako mogočno in mirno teče Soča v neposredni bližini hotela Boka. Tudi od reke se bomo učili, kako si utirati svojstveno pot oviram navkljub. Žuborenje vode nas vzpodbuja, da zaslišimo tihi tok notranje modrosti.

 

Advertisements